Yinyoga

Återhämtning och vila där vi fokuserar på att släppa spänningar, de inre organen samt öppna upp kroppens energisystem. Övningarna görs sittande eller liggande och vi stannar i varje position under flera minuter samtidigt som vi övar medveten närvaro – mindfulness. En bra yogaform för dig som vill hitta in i kroppen och lära känna dig själv. 

Yin/Hsp

En 4 veckors intensivkurs för dig som är högkänslig eller är/varit utmatad.

En omhändertagande och inkännande yinyogaklass där du som Högkänslig eller Utmattad får tid till vila och återhämtning. Fokus ligger på pausen och du blir mjukt guidad genom hela klassen. Klassen består av Yinyoga, meditation, avslappningsövningar och soundhealing för att ge dig näring till själen.

Yoga för läkning

En yogakurs där vi fokuserar på fysisk, känslomässig och mental läkning. En kurs för dig som behöver gå in på djupet och läka både fyiska och känslomässiga sår. Under kursens gång kommer du få redskap och tid för att läka på olika sätt. Klasserna kommer vara upplagda med olika teman såsom; Gonghealing, ceremoni/ritual för att släppa taget, Restoretive för återhämtning, meditation, helande massage och  mycket annat. Vi kommer arbeta för att vara en trygg och stöttande grupp som får följa varandra på den svåra vägen till läkning. Alla har vi något vi behöver läka och att få läka i grupp är kraftfullt. 

Ceremonier

Vi bjuder in till ceremonier i timmerstugan med olika teman. Under en ceremoni kan vi tex. tillsammans jobba med att släppa på det vi inte behöver bära på eller manifestera det vi vill ha mer av i livet. En ceremoni kan se olika ut beroende på tema men meditation och andra stärkande processer är alltid medverkande element. 

Vi har ceremonier under både vårterminen och höstterminen, allt eftersom ceremonierna planeras kommer de ut på hemsidan. 

Skriv upp dig för vårt mejlutskick för att få all info direkt genom att klicka här

Kommande ceremonier: 

Fullmåneceremoni

Nymåneceremoni

Självkärleksceremoni

Kristallceremoni

Yang/Yin

YangYin är en klass som låter det bästa av flöde och stillhet få mötas.  Första delen fokuserar vi på styrka och uthållighet, där du får sträcka igenom kroppen och arbeta upp värme. 

I den andra delen landar vi in i mjuka Yin positioner som öppnar upp kropp och sinne, där du får landa in i dig själv och stillheten. Fokus ligger på andning och närvaro

Restoretive med gongbad

En återhämtande yogaform där kroppen och själen får vila igenom hela passet. En blandning mellan yinyoga och savasana där du ligger i varje position i 15 min. Positionerna görs liggande med full stöttning av bolster, filtar och kuddar där målet är att ge kroppen full avlsappning. När kroppen får komma in i känsla av "floating" börjar kroppen att återuppbygga celler och självläkning startar. Varje klass avslutas med ett härligt gongbad där du får "bada" i vibrationerna från gongen vilket kan ha en balanserande och läkande påverkan på kroppen, både fysiskt och känslomässigt. OBS! Endast  5 platser

Medicinsk Yoga

MedicinskYoga är en mjukare yogaform med ursprung från Kundalini yoga. Yogan inriktar sig på besvär i rygg, nacke och på huvuvudvärk/migrän. 
Andningen är en viktig del av yogan eftersom den har en så stor påverkan på hela kroppen. Fel andningsteknik gör att kroppen stressas och får svårt att slappna av.
Med en kontrollerad, lugn och avslappnad andning får syret i blodet lättare att passera ut till cellerna vilket behövs för att kroppen ska fungera optimalt. Den del av kroppen som gör ont får möjlighet att vila och återhämta sig. 

Boka dig här