Healingyoga för 2

Detta är en behandling som du och en vän kan boka tillsammans. 

Ni landar ner på ullmattan, stöttade av bolster och filtar för att kunna slappna av och vila i Restoretive positioner. Under tiden får ni mjuk massage, handpåläggning och soundhealing. 

Soundhealing jobbar med vibrationer och påverkar våra egna vibrationer, vår energi, vilket kan hjälpa kroppen att balansera och läka sig själv. Har vi fysiska, mentala eller emotionella problem kan dessa balanseras och helas av gongens vibrationer.  

Behandlingen avslutas med djup vila och gonghealing

60 min 2 st för 350 kr/person

 klicka här för att boka

Gong Healing

Detta är en behandling där du får healing via soundhealing, klangskålar och andlig healing. Under behandlingen öppnar jag dina chakran för att kunna jobba djupare med healingen.

Jag använder mig av klangskål, handpåläggning och gongar. Om du vill delger jag även de andliga budskap jag får till mig.

Under behandlingen gör jag även en gonghealing behandling som jobbar med vibrationer, frekvenser som kommer i obalans i kroppen. du får mjukt "bada" i dessa vibrationer.

Behandlingen avslutas med en nack- och huvudmassage samt andlig healing.

60 min - 700 kr

Boka din behandling här

Yogamassage

En djupgående och helande yogamassage där du får hjälp att släppa på spänningar och stelhet. Genom massagen kan kroppen starta en läkande process och återfå vitalitet.  Med hjälp av tryck, massage och stimulering av triggerpunkterna kommer man djupt in i musklerna och dess spänningar. 

Massagen avslutas med en härlig nack- och huvudmassage. 

Detta är en behandling som passar dig som vill arbeta på djupet och få en helkroppsupplevelse. 

Pris: 45 min, 300 kr, klicka här för att boka